Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با روز جهانی قدس، رایزنی فرهنگی ایران در سوریه و فرهنگسرای رسانه، ویژه برنامه‌های مختلف فرهنگی و رسانه‌ای را تدارک دیده‌اند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای رسانه، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با دوراندیشی و جهان‌بینی خاص بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی به عنوان روز جهانی قدس نامیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزی که همه جهان اسلام و همه دنیا یک صدا و یک رنگ فریاد انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی را سر داده و برای آزادی قدس شریف بار دیگر هم‌پیمان می‌شوند.  

همزمان با فرا رسیدن روز جهانی قدس، فرهنگسرای رسانه و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه ویژه برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده‌اند. این برنامه‌ها با شعار «آزادی قدس نزدیک است» به صورت همزمان در دو شهر بزرگ جهان اسلام یعنی تهران و دمشق برگزار می‌شود. 

بررسی شاخص‌های «فروپاشی اسرائیل» از منظر نخبگانی

نخستین برنامه، کنفرانس بین المللی «تأثیر راهبرد روز جهانی قدس بر زمینه‌سازی‌های فروپاشی اسرائیل» است که به صورت مجازی و با حضور جمع بزرگی از نخبگان، چهره‌های سیاسی و فرهنگی از دو کشور ایران و سوریه برگزار می‌شود. در این برنامه که با ابتکار فرهنگسرای رسانه و رایزنی فرهنگی ایران در سوریه برگزار می‌شود، شاخصه‌های فروپاشی اسرائیل از منظر نخبگان ایرانی، فلسطینی و جهان عرب در قالب وبینار مورد بررسی قرار می‌گیرد. 

در این کنفرانس تخصصی، چهره‌های نام آشنای محور مقاومت از جمله ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران، خالد القدومی نماینده جنبش حماس فلسطین در تهران، سیدحمیدرضا عصمتی رایزن فرهنگی ایران در سوریه، امیر موسوی دیپلمات سابق جمهوری اسلامی ایران، سید عبدالله صفی الدین، نماینده حزب الله لبنان در تهران، صلاح فحص، نماینده جنبش امل لبنان در تهران، خلف الجراد تحلیلگر و پژوهشگر عضو انجمن علوم سیاسی عرب، جورج جبور سفیر سابق سوریه در سازمان ملل متحد، ترکی الحسن سفیر سابق سوریه و ... سخنرانی خواهند کرد. 

این کنفرانس مجازی روز چهارشنبه 15 اردیبهشت ماه ساعت 20:30 به وقت تهران و ساعت 19:00 به وقت دمشق برگزار شده و به صورت آنلاین از طریق اینستاگرام فرهنگسرای رسانه و رایزنی فرهنگی ایران در سوریه پخش می‌شود. 

تولید محصولات رسانه‌ای برای گرامیداشت روز قدس/ کودکان ایرانی و سوری به کودکان فلسطینی پیام همبستگی دادند

دیگر برنامه مشترک فرهنگسرای رسانه و رایزنی فرهنگی ایران در سوریه برای روز جهانی قدس، تولید محصولات رسانه‌ای شامل نماهنگ، موشن گرافیک، مستند کوتاه و ... با محوریت قدس شریف است. این تولیدات رسانه‌ای در آستانه روز جهانی قدس در سطحی گسترده از رسانه ملی، شبکه‌های سوریه و فضای مجازی منتشر می‌شود. 
از جمله این تولیدات می‌توان به سه موشن گرافیک با موضوع ظلم تاریخی اسرائیلی‌ها به مردم فلسطین، مستند کوتاه دیدار اسکایپی کودکان ایرانی و سوری و ارسال  پیام همبستگی این کودکان به کودکان فلسطینی و همچنین نماهنگ‌های متنوع اشاره کرد. 

تولید و انتشار قطعه موسیقایی سه زبانه «قدس ضربان قلب ماست»

فرهنگسرای رسانه با مشارکت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سوریه اقدام به تولید یک قطعه موسیقایی با عنوان «قدس ضربان قلب ماست» به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی کرده است. در این موسیقی سه زبانه، مظلومیت مردم فلسطین و دشمنی رژیم صهونیستی به شیوه‌ای هنرمندانه بیان شده است.

عوامل تولید این قطعه موسیقی بدین شرح است: آهنگساز و خواننده: امیرحسین سمیعی، خواننده بخش عربی: عبدالرضا هدایتی، خواننده و ترانه بخش انگلیسی: وهاب ابراهیمی

براساس این گزارش، ویژه برنامه‌های مشترک رایزنی فرهنگی ایران در سوریه و فرهنگسرای رسانه در روز قدس در روزهای 15، 16 و 17 اردیبهشت ماه به صورت همزمان در دو شهر تهران و دمشق برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت اطلاعات درباره این رویداد فرهنگی می‌توانند به اینستاگرام فرهنگسرای رسانه مراجعه کنند.

رمان «جاده بهشت» به بازار نشر آمد/ کنایه‌ای به زوج‌های جوان که کلید حل مشکل را پیش "فالگیر" جست‌وجو می‌کنند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موسیقی موسیقی برگزار می شود روز جهانی قدس رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۳۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ازسرگیری تجارت ایران و سریلانکا/ پیشنهاد برقراری تجارت ترجیحی

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی طالبیان مقدم، تهاتر پول نفت ایران با چای سریلانکا، زمینه‌ای برای از سرگیری مبادلات تجاری بین دو کشور دانست و گفت: تحریم‌های ظالمانه علیه ایران با مشکلات مالی و عدم ایفای تعهدات مالی سریلانکا مصادف شد از این‌رو از چندی پیش ساز و کارهای مختلفی برای وصول مطالبات معوقه حاصل از فروش نفت خام ایران به سریلانکا پیگیری و دنبال شد تا اینکه در نهایت در سال گذشته تهاتر چای با پول نفت در دستور کار دو کشور قرار گرفت.

بنا به اظهارات وی؛ ایران در پروژه «اوما اویا» (پروژه سدسازی و تونل‌سازی در سریلانکا) نقش کلیدی ایفا کرد و این موضوع خاطره خوبی از ایرانیان در ذهن سریلانکایی‌ها ایجاد کرد؛ در این پروژه انتقال فناوری، عملیات مهندسی، ساخت، نصب، راه‌اندازی و… توسط ایرانی‌ها انجام شد. هرچند پیش از این نیز شرکت‌های دیگری از ایران در زمینه برق‌رسانی به روستاهای زیادی از این کشور نقش مهمی داشته‌اند.

طالبیان مقدم با اشاره به سفر هیأت بلندپایه دولتی سریلانکا به ایران، تصریح کرد: ماهیندا آماراویرا وزیر کشاورزی و زراعت سریلانکا، در سفر به ایران با مقامات دولتی و بخش خصوصی ایران از جمله وزیر جهاد کشاورزی و وزیر صمت دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گفته مدیرکل دفتر شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران؛ وزیر کشاورزی سریلانکا از چند مزرعه نمونه ایرانی مانند مزرعه پرورش قارچ، توت فرنگی، کارخانه‌های لبنیات و دامداری‌های ایرانی بازدید و در زمینه همکاری‌های دوجانبه با ایرانیان تبادل نظر کرد.

همچنین وی در همایش مشترکی که با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، معاونت ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت، و دفتر شبه قاره هند (آسیای جنوبی) سازمان توسعه تجارت برگزار شد نیز شرکت کرد و در پایان جلسه به پرسش‌های تجار ایرانی و خارجی حاضر در جلسه پاسخ داد.

این مقام مسؤول با اشاره به بازدید وزیر کشاورزی سریلانکا و هیأتی از تجار سریلانکایی از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، تصریح کرد: دستاوردهای حضور وی در ایران را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد؛ ملاقات با مقامات رسمی، تبادل نظر و جمع‌بندی در خصوص احیای کمیته تجاری مشترک دو کشور، پیگیری تشکیل کمیسیون اقتصادی مشترک، برگزاری نمایشگاه‌های مشترک، تبادل هیأت‌های تجاری، آموزش تجار و صنعتگران، تاکید و تأیید بر استفاده از ظرفیت‌های شیلات، ماهی‌های تزئینی، میوه‌های استوایی، سنگ‌های قیمتی، توتون و تنباکو و برندسازی مشترک، گردشگری سلامت، مصالح ساختمانی و زیرساختی، فناوری اطلاعات و توسعه زیرساخت‌های مرتبط، انرژی، صدور خدمات فنی و مهندسی و غیره.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت گذر راه (کریدور) جنوب- شمال از مسیر چابهار به آسیای میانه نیز مورد اشاره و تاکید طرفین قرار گرفت.

طالبیان مقدم با تاکید بر لزوم توسعه صادرات ماشین‌آلات کشاورزی به سریلانکا، افزود: ایران ظرفیت خوبی در تولید کمباین، تراکتور، کودهای شیمیایی، هوشمندسازی گلخانه‌های صنعتی، اصلاح و بهبود بذر دارد و سریلانکایی‌ها نیز خواهان بهره‌گیری از این توان هستند؛ همچنین در این سفر پیشنهاد موافقت‌نامه و فعال‌سازی تجارت ترجیحی بین دو کشور و راه‌اندازی خط هوایی مستقیم نیز مطرح شد.

به گفته وی؛ دو طرف بر لزوم ارتباط پولی و بانکی و راههای انتقال پول تاکید و اتفاق نظر داشتند. همچنین طرفین توافق کردند عدد تجارت دو کشور را در بازه زمانی ۵ ساله حداقل ۲ برابر افزایش بدهند؛ به نظر می‌رسد سریلانکا دروازه ورود ایران به شرق آسیا و ایران دروازه ورود به غرب و آسیای غربی برای سریلانکا است.

کد خبر 6100581 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • موسیقی می تواند مصائب جامعه را کاهش دهد
  • ازسرگیری تجارت ایران و سریلانکا/ پیشنهاد برقراری تجارت ترجیحی
  • معلمان پرچم‌دار زنده نگه داشتن هویت ایرانی اسلامی در کودکان و نوجوانان هستند
  • تحلیل و پخش موسیقی ایرانی رویکرد برنامه «نیستان»
  • تبریک بشار اسد به پوتین
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • امکانات جدید رفت‌وآمد به نمایشگاه کتاب | «مشاور کتاب» در کنار بازدیدکنندگان
  • رسانه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه