Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@21:46:38 GMT

پيام هاي فرامرزي حمله موشکي سپاه به داعش

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۳۷۱۷۱

خبرگزاري آريا- الاخبار در تحليلي درباره پيام هاي فرامرزي حمله موشکي سپاه به مواضع داعش نوشت: حلقه محاصره در اطراف جاده ديرالزور تنگ تر مي شود.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا، الاخبار لبنان در تحليل خود نوشت:
در حالي که ارتش سوريه و متحدان آن عمليات خود را در محورهاي مختلف در تدارک براي رسيدن به ديرالزور افزايش داده اند، با اقدام روز گذشته نيروهاي ائتلاف بين المللي در سرنگون کردن يک جنگنده سوري [در منطقه الرصافه] فضاي تنش زايي رو به افزايش گذاشته است و اين در حالي است که خبرهاي حاکي از ورود موشک هاي ايراني به جبهه "جنگ عليه داعش" اين صحنه را تکميل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ارتش سوريه و متحدانش به هموار کردن مسير خود به سمت ديرالزور در محورهاي مختلف ادامه مي دهند. عقربه قطب نماي عمليات نظامي در حومه جنوب غربي رقه همچنان الرصافه را نشان مي دهد که هر لحظه احتمال دارد نبردها براي يورش به اين شهر آغاز شود. اين در حالي است که عمليات تدارکاتي به سمت السخنه (حومه شرقي حمص و دروازه مرزهاي اداري ميان حمص و ديرالزور) ادامه دارد. همزمان ارتش سوريه و متحدانش تلاش مي کنند مساحت هاي بيشتري را در حومه جنوب شرقي حمص از آن خود کنند که به نوبه خود دروازه ورود به حومه جنوبي ديرالزور نيز به شمار مي آيد. در اين راستا نمي توان عمليات نظامي نيروهاي عراقي را از عمليات مشابه در طرف سوري جدا دانست.
اهميت پيشروي نيروهاي عراقي به سمت شمال شرقي و سيطره بر گذرگاه وليد تنها جنبه نمادين ندارد يا محدود به اهميت تلاقي دو طرف [به هم رسيدن نيروهاي عراقي و سوري] در جريان تکميل دور زدن خطوط قرمز آمريکا يعني نقطه مرزي التنف نيست بلکه هدف نزديک تر شدن به بوکمال (حومه جنوب شرقي ديرالزور) است. به احتمال زياد بوکمال نخستين سنگر مهم از سنگرهاي گروه داعش است که با عمليات نظامي مشترک نيروهاي سوريه و عراق هدف قرار خواهد گرفت. علي رغم اين که اين شهر همچنان در محاسبات جغرافيايي به نسبت از روند پيشروي اين نيروها دور است اما اين تحولات اخير در مرزها به نيروهاي سوري و عراقي اجازه شروع همزمان پيشروي زميني را در دو طرف مرزها به سمت شمال مي دهد تا گذرگاه مرزي قائم هدفي براي نيرهاي عراقي باشد، در مقابل بوکمال، هدف راهبردي نيروهاي سوريه را تشکيل مي دهد.
نيروهاي سوريه به افزايش فاصله ميان گروه هاي مسلح تحت حمايت آمريکا و استقرار يافته در التنف و مرزهاي اداري استان ديرالزور ادامه مي دهند، آن ها اين کار را از طريق گسترش مناطق تحت سيطره خود به سمت شمال با حرکت از مناطقي که حضور خود را در آن تثبيت کرده اند، انجام مي دهند که تلاشي براي پايه گذاري يک معادله ميداني جديد پس از سيطره يافتن بر منطقه "ام الصلابه" است. به نظر مي رسد منطقه حميمه (حومه شرقي حمص) هدف اصلي در نقشه عمليات ارتش سوريه و متحدانش است. و به احتمال زياد چنانچه اين عمليات جاري طبق تاکتيک "پراکنده کردن جبهه ها" ادامه پيدا کند؛ ارتش و متحدانش همزمان براي پيشروي به سمت حميمه در کنار نقشه يورش زميني به السخنه، تلاش کنند. لازم است در اين راستا اشاره شود سخن گفتن از "موفقيت ارتش سوريه در قطع کردن خطوط امداد رساني داعش از قائم به سمت السخنه" نوعي مبالغه و زياده روي است و درست تر اين است که اين عمليات اين هدف را در فهرست اولويت هاي خود قرار داده است، اما محقق شدن آن همچنان نيازمند زمان و نبردهاي بيشتر است. السخنه به نيروهاي سوريه بسيار نزديک شده است که در حال پيشروي به سمت غرب در جريان عمليات پيرامون تدمر هستند. سيطره روز گذشته ارتش بر منطقه حفاظت شده التليله (شرق تدمر) باعث شد محطه سوم (در حومه تدمر) در حالت سقوط يافته از نظر نظامي قرار گيرد.
محطه سوم نقطه آغاز در آينده به سمت السخنه خواهد بود. عمليات ارتش در حومه جنوب غربي رقه به مأموريت تکميلي عمليات مشابه آن در حومه شرقي حمص مي انجامد؛ چنانچه سيطره يافتن بر الرصافه در صورت وقوع اجازه افزايش فشار بر تجمع هاي اصلي داعش را دهد و اين گروه را از تبادل کمک ها با توجه به سرگرم بودن افراد مسلح اين گروه که در تمام نقاط در حال دفاع هستند محروم کند. هم زمان سيطره يافتن بر الرصافه به ارتش و متحدان آن فرصت گسترش سيطره بر حومه جنوب غربي رقه را افزايش مي بخشد و نيز فرصت حرکت به جنوب به سمت مرزهاي اداري حد فاصل ميان رقه و حمص به علاوه امکان آغاز ترسيم شعاع سيطره يافتن به سمت جنوب شرقي به سوي جبل بشري به منظور زمينه سازي براي ايزوله کردن آن از هرگونه تأثير گذاري احتمالي بر نيروهايي که در حال پيشروي به سمت ديرالزور (در صورت آغاز اين پيشروي) هستند. چنانچه اين عمليات روند خود را با همين آهنگ ادامه دهد، احتمال دارد پايان ماه ژوئن جاري به مثابه نقطعه عطف زماني در روند جنگ در سوريه باشد. با وجود سنگيني کفه ترازو به نفع ارتش سوريه تا کنون در عمليات "باديه" به طور کلي هرگونه پيشروي جديد ارتش سوريه نگاه ها را بيشتر و بيشتر به سمت واکنش احتمالي آمريکا جلب مي کند. واشنگتن تا همين اواخر همواره تأکيد مي کرد که جز در موقعيت دفاعي قصد حمله به نيروهاي سوريه را ندارد، حمله به نيروهاي سوريه در اطراف التنف را نيز در همين چارچوب قرار داد. اما اقدام روز گذشته نيروهاي ائتلاف بين المللي در سرنگون ساختن جنگنده سوري در منطقه الرصافه اين احتمال را مطرح مي کند که آمريکا به تغيير قواعد درگيري در سوريه تمايل دارد. اين اقدام در راستاي سلسله اقدامات تنش زايي بود که آمريکا پس از تلاش نيروهاي سوريه براي پيشروي به سمت ام الصلابه به آن دست زد که در رأس اين اقدامات، مستقر کردن سامانه موشکي «هيمارس» در التنف بود. علاوه بر اين که سخناني درباره احتمال انتقال گروه هاي مسلح سوري جديد به سمت التنف مطرح مي شود که در صورت عملي شدن، مي تواند مقدمه اي براي عملکرد ميداني جديد آمريکا باشد. البته گزينه مداخله زميني مستقيم آمريکا براي مقابله با ارتش سوريه و متحدان آن تا کنون بعيد به نظر مي رسد اما با افزايش صحبت از اين گزينه در رسانه هاي غربي، بايد به عنوان يک گزينه احتمالي در مد نظر قرار گرفته شود.
در اين فضاي تنش زا و [ارسال] پيام هاي موشکي، خبر پرتاب دو موشک به مقر گروه داعش در ديرالزور از سوي نيروهاي ايران طي اقدامي بي سابقه منتشر شد که حاوي پيام هاي تنش زا به واشنگتن در چارچوب شدت يافتن رقابت آمريکا و ايران در ميدان سوريه است. بيانيه نيروهاي سپاه پاسداران ايران تأکيد کرد: "مرکز فرماندهي و پشتيباني تروريست هاي تکفيري در منطقه ديرالزرو با هدف مجازات آن ها در واکنش به جنايت شان در تاريخ هفتم ژوئن در تهران مورد هدف قرار گرفت" در اين بيانيه افزوده شده: "موشک هاي زمين به زمين از پايگاه موشکي سپاه پاسداران در استان هاي کرمانشاه و کردستان (واقع در غرب ايران) پرتاب شدند".
رهبر معظم آيت الله سيد علي خامنه اي روز گذشته دروغ هاي دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا عليه ايران را "تهديدهاي تو خالي" توصيف و تأکيد کرد که کشور وي براي اين افتراها ارزشي قائل نيست. وي در ديدار با تعدادي از خانواده هاي شهداي مرزبان توضيح داد: "آمريکايي ها بارها براي تغيير نظام جمهوري اسلامي ايران تلاش کرده اند اما شکست خوردند". وي مسئولان آمريکايي را "مبتدي و بي تجربه توصيف کردند که نمي دانند چه کاري انجام مي دهند".
در همين راستا، سردار مسعود جزائري، سخنگوي نيروهاي مسلح ايران اعلام کرد: "چنانچه آمريکا رويکرد خود را تغيير ندهد، ما اين کشور را مجبور به اين کار مي کنيم". در حالي که حسين امير عبداللهيان، معاون پيشين امور عربي و آفريقايي وزير امور خارجه ايران در پي اين حملات در حساب کاربري خود در توئيتر نوشت: "اين صرفاً هشداري نرم بود".

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۷۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصر حمله رژیم اسرائیل به رفح را محکوم کرد


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در ادامه واکنش‌ها به عملیات متجاوزانه رژیم صهیونیستی در رفح، وزارت خارجه مصر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که عملیات نظامی در شهر رفح فلسطین و سیطره اسرائیل بر گذرگاه رفح از سمت فلسطینیِ این گذرگاه را محکوم می‌کنیم.

این وزارتخانه تاکید کرد که هشدار می‌دهیم عملیات اسرائیل در رفح سرنوشت تلاش‌های زیاد انجام شده برای رسیدن به یک آتش بس پایدار در غزه را تهدید می‌کند.

در ادامه این بیانیه آمده است که تشدید خطرناک تنش‌ها از سوی اسرائیل جان بیش از یک میلیون فلسطینی را در رفح تهدید می‌کند.

وزارت خارجه مصر در ادامه از همه طرف‌های بین‌المللی ذی‌نفوذ خواست تا فشار لازم را جهت حل بحران کنونی در غزه وارد کنند.

 درحالی که تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه وارد دویست‌ و چهاردهمین روز خود شده است، رژیم صهیونیستی از زمین و هوا، رفح جایی که بیش از یک و نیم میلیون آواره را در خود جای داده هدف حملات سنگین خود قرار داد.

تصاویری که شبکه های تلویزیونی مصر بامداد امروز سه شنبه منتشر کردند، از شدت حملات رژیم صهیونیستی به رفح حکایت داشت.

ارتش رژیم اسرائیل مدعی شد که گذرگاه مرزی رفح را به طور کامل به کنترل خود درآورده است و هم اکنون در حال، «پاکسازی گسترده» در منطقه است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که گذرگاه رفح به عنوان هدف نخست عملیات ارتش اسرائیل در رفح به سبب اهمیت راهبردی آن انتخاب شده است.

یک شبکه خبری مصری هم از تبادل آتش میان رزمندگان مقاومت و ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی گذرگاه رفح در بخش فلسطینی آن خبر داد.

منابع امنیتی فلسطینی هم گزارش دادند که سه دستگاه تانک ارتش رژیم صهیونیستی به 200 متری گذرگاه مرزی رفح نزدیک شدند و چندین گلوله به سمت ساختمانهای گذرگاه هم مرز مصر شلیک کردند.

دیگر خبرها

  • تداوم حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله لبنان
  • حمله موشکی حزب‌ الله به ۲ پایگاه صهیونیستی
  • درگیری شدید مقاومت فلسطین و ارتش اسرائیل در شرق رفح/ شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۷۸۹ تن رسید/ حمله گسترده پهپادی و موشکی حزب الله به مواضع ارتش اسرائیل
  • درگیری شدید مقاومت فلسطین و ارتش اسرائیل در شرق رفح/ شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۷۸۹ نفر رسید/ حمله گسترده پهپادی و موشکی حزب الله به مواضع ارتش اسرائیل
  • مصر حمله رژیم اسرائیل به رفح را محکوم کرد
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • حمله موشکی گردان‌های قدس به «سدیروت» و «مفلاسیم»
  • حمله موشکی حزب‌الله به مقر فرماندهی لشکر اسرائیل در جولان
  • بارانی از موشک بر سر صهیونیست‌ها/ شلیک ۷۰ موشک از سمت لبنان
  • «وعده صادق» بخشی از توانایی های ایران را نشان داد